lakás design

Tipikus lakás design hibák

Az otthonunk jó esetben a nyugalom szigete: az a hely, ahova a fárasztó napunk végén, a világ zsivajától megcsömörlötten megtérhetünk, a megérdemelt pihenés jegyében. A lakás design kialakításában mindenki a lehető legtöbbet kívánja kihozni a rendelkezésére álló lehetőségekből, ám sokszor a túlzott buzgalom és a nem megfelelő tervezés zátonyra futtatja a projektet.

Segítünk a lakás design kialakításábanlakás design

Mi összeszedtük azokat a tipikus lakás design bakikat, amelyekkel még az egyébként kiváló, egyedi hangulattal rendelkező otthonok atmoszférája is megsérül.

Az első, amivel a hozzánk érkező vendégek szembesülnek, a lábtörlő. Abban az esetben, ha ez az egység koszos vagy régi, igénytelen otthon benyomását keltjük, még mielőtt a látogatók valóban szembesülnének a bejárati ajtó mögött rejlő otthon valódi képével.

 

A Feng Shui szerint az ágyunk megfelelő pozíciója is sokat dob a lakás design-on. Ha az ágyból rálátunk az ajtóra, azt a hatást keltjük, hogy az életünket mi magunk irányítjuk.lakás design

Bár nem szorosan a lakás design kategória, mégis fontos megemlíteni a WC ülőke kérdését. Az ülőkét minden esetben lehajtott pozícióban kell tartani, ha nem így teszünk, az egész fürdőszoba atmoszféráját igénytelenné tesszük.

A lakás design fontos elemei

Teljesen mindegy, hogy melyik lakberendezési stílust preferáljuk, a zöld növényeket nem hagyhatjuk ki az életünkből. A növények otthonossá teszik a belső tereket– ez pedig fordítva is igaz, azok hiánya ugyanis rideggé teszi a környezetünket. A lakás design jegyében akár a nappaliba vagy konyhába is tehetünk növényeket, az eredmény magáért fog beszélni.lakás design

A lakás design keretén belül a konyha fókuszpontjáról, a sütőről is érdemes egy-két szót szólnunk – az mindig legyen tiszta, rendezett.

Végül, de nem utolsó sorban, ne az éppen divatos trendeknek rendeljük alá a lakás design-t, hagyjuk a saját személyiségünket is a felszínre jutni. Ha így teszünk, a kellemes légkör, az idilli nyugalom szigete-hangulat előre borítékolható.