Riasztórendszerek színes kínálata vár mindenkit!

A tapasztalatok azt mutatják, a riasztórendszer telepítése rendre a lakásfelújítások során kerül terítékre. Beszéljünk akár a vezetékes, akár a vezetéknélküli riasztórendszerekről, jó, ha tudjuk, a szóban forgó biztonságtechnikai berendezések a megelőzésben is nagyon jó szolgálatot tesznek. Egyrészt rendkívüli anyagi károktól kímélik meg az adott háztartás tulaját, másrészt a személy ellen elkövetett vétségek megelőzésében is szerepet játszanak. A riasztórendszer telepítése tehát roppant megfontolt, előrelátó lépés, amellyel sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat. A paletta széles, mind a kivitelezés, mind a formatervezés vonatkozásában. A mostani bejegyzésünkben sorra vesszük a leendő riasztórendszer tulajdonosok előtt álló lehetőségeket.

Még mindig a vezetékes riasztórendszerek a legnépszerűbbek

Bár a technológiai fejlődések a riasztórendszerek világában is új távlatokat nyitottak, azt látjuk, hogy a legközkedveltebbnek még mindig a jól bevált vezetékes riasztó számít. Ezen nem is igazán csodálkozhatunk: a vezetékes riasztórendszerek megbízhatósága több évtizedes felhasználói tapasztalaton nyugszik. A vezetékes rendszerek kialakítása azoknál a háztartásoknál javasolt, ahol a vezetékek elvezetésére szükséges kábelezés már megoldott. Ha épp a lakásfelújítás izgalmas folyamatában vagyunk, okos gondolat a villanyszerelési munkák közepette erre is gondolni. A kábelek telepítése egyébként a padlástérben és az álmennyezetben is végbe mehet. A látható helyeken a szakemberek úgynevezett kábelcsatornákban vezetik el a riasztórendszer kábeleit.

Gyors és esztétikus kiépítés: a vezetéknélküli riasztórendszerekkel járó előnyökről

Amint azt az elnevezésük is hűen tükrözi, a vezetéknélküli rendszerekkel a kábelezést is elfelejthetjük. Ez nemcsak kényelmes megoldás, de ha e rendszernek szavazunk bizalmat, akkor az otthonunk dizájnját sem bontjuk meg, hiszen ez a riasztórendszer a lakás láthatatlan őre. Természetesen, ahogy a „nagytestvér”, úgy a vezetéknélküli egységek is a magasfokú megbízhatóság remekbeszabott iskolapéldái. Könnyen bővíthetők, felhasználóbarát a kezelésük és rendkívül időtállóak.

Kompromisszumok nélküli minőség, jó árak és megbízhatóság, egyszóval: Alarmdirect!

A hazai viszonylatban egyik legnépszerűbb biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozó cég, az Alarmdirect csak és kizárólag prémiumszínvonalú szolgáltatást nyújt a partnereinek. A színes spektrumon mozgó palettájukon található riasztórendszerek mindegyike MABISZ minősítéssel is rendelkezik – ami igencsak sokat árul el kifogástalan működésükről. A szóban forgó osztályzást ugyanis csak azok a rendszerek és alkatrészek kapják meg, amelyek a szigorú ellenőrzéseken jelesre vizsgáztak. Az Alarmdirect riasztórendszer kínálata természetesen a nagy nevekben sem lát hiányt: a JABLOTRON, DSC NEO, PARADOX és PYRONIX gyártók minőségi rendszerei képviseltetik magukat az illusztris listán. Bármelyik rendszernek is szavazunk bizalmat, egyúttal a rendkívüli minőségre, a hosszú távú hibátlan üzemelésre és a kitűnő ár-értékre is igent mondunk.